Söndag - Thanksgiving helg in Viva Las Vegas! - The Story

Så var man hemma igen efter en helg i Vegas, Baby!

Torsdag, dags för thanksgiving med en lugn start på dagen utan arbete.
Sedan iväg för två middagar med kalkon och en massa andra påhitt.
Det är tur att man bara gör det en gång om året. Jag är ju inte så mycket för högtids-måltider (kan man verkligen kalla det så? Hade ordet i huvet och plopp så var det borta). Men efterrätterna var goda. Vi reste oss från första desserten och åkte till nästa ställe för att börja om med kalkonen igen..
Vi kom iväg vid 10.20 och rullade in till Vegas runt halv tre.
Det är den mest magiska resan jag har vart med om tror jag. Nästan ensamma på vägen (det var vi inte egentligen, men det kändes som det), det var mörkt och stjärnklart och en massa öken (som vi inte såg för att det var mörkt) och hade de velat kasta av mig så hade det lätt vart stället att kicka ut mig.
Satt och kollade på stjärnorna och njöt av stillheten som fanns där.
Väl i Vegas kom vi till Hooters hotellet där jag, Sharon & David & Ayla skulle bo.
I säng kom jag ganska snabbt. Var rätt seg efter att inte ha sovit så mycket i bilen (vilket jag trodde jag skulle göra).



Mitt rum på Hooters

Fredag,Upp och hoppa blev det runt halv nio. Så gick jag upp till de andra och de var missnöjda med sitt rum och hade ringt Gary och skulle flytta. Så fick jag ett samtal ifrån honom som i princip sa; Packa jag ska flytta dig med.
Så de andra fick flytta till Paris, ett hotell som ser ut som paris, med Eiffeltornet och målade moln i taket som kändes som riktiga när man gick (det var det iof på alla hotellen, eller de flesta i alla fall).
Det var tjejernas tur att ha barnen så att papporna fick som egen tid, vilket i detta fallet betyder Gambling.
Så vi gick mest runt och spanade på ingenting. Så blev det eftermiddag/kväll och Shira ville vila sig lite innan vi brudar skulle göra stan osäker så jag fick nyckeln till min svit (JAA, ni läste rätt. SVIT) på Venitian hotellet (Ser ut som venedig med gondoler och grejer) och sedan följde jag med S,D & A och tittade på vattenshowen framför Bellagio hotellet och sedan gick jag hem för en dusch och lite piff.
Så var det dags för middag och sedan utgång. Blev inte så mycket alkohol måste jag säga, jag skulle lätt ha kunnat dricka mer, men jag var ute med två mammor som blev trötta. I vegas är det lagligt att gå och dricka på gatan så vi gick runt med våra drinkar och in i Caesars Palace Galleria och jag lyckades komma därifrån med ett Designer linne ifrån Guess. Bilder kommer. Lyckades komma undan med hela $23 istället för $60+tax. Så jag var riktigt nöjd.
Så när vi kommer därifrån och är påväg att säga gonatt & hejdå till Sharon så hör vi en massa polisbilar och inser att det har hänt något typ 10 meter ifrån där vi var.
Så vi gick och kollade lite närmre så nyfikna som vi var. När vi stog och gissade vad som hade hänt sa en kille bredvid oss att han hade sett allt. Det var tydligen ett slagsmål som brutit ut och någon hade dragit fram en pistol och sköt en av de i höften. (Googlade precis på det och där stog det att det hade blivit bråk mellan en bil och en gående). Gatan stängdes av och en hel hög med nyfikna kollade på. Så vi sa att vi skulle följa Sharon hela vägen hem och när vi kommer över gatan står det två säkerhetsvakter med pistolen på G ifall det skulle vara någon där. Så blev det lite tjaffs mellan de två äldre vilket jag inte hängde med på men jag måste erkänna att jag tycker det var spännande. Adrenalinet pumpade lite och jag var taggad på en Crime Scene.
Inte för att jag borde tycka att det är kul. Men det är inte alltid det händer i min närvaro.
Så blev det hemgång och däckade i sängen.



Min Svit på the Venitian.
Underbart!!


Lördagen kom och jag hade helt ledigt på dagen. Så jag tog på mina promenad skor och vandrade iväg längs strippen. Tog en massa kort och fick snart ont i fötterna. Fanns en massa massa att se. Tog inte så himla mycket kort som jag trott. Blev snabbt trött och jag orkade helt enkelt inte ha kameran redo hela tiden.
Hur som helst. Hem kom jag med en underbar Adidas Jacka. Den gamla klassiska sorten och jag älskar den. Blev en svart men innan jag åker ska det inhandlas en hel del andra färger också.
Väl hemma blev det en snabb avklädning och sedan ner med min mörbutlade kropp i ett varmt och skönt bad. Fick riktigt ont i höften och i knäna, så jag antar att det är åldern som tar ut sin rätt. Eller inte. haha..
Och efter badet gled jag inlindad i handuken ner under täcket och glodde på film tills det var dags att äta lite mat och sedan bege sig till de vuxnas rum där jag lovat att vara barnvakt.
Så var den kvällen ganska snabbt borta.
Kom i säng vid ett och somnade relativt snabbt.

Imorse var det sedan dags att upp och hoppa vid sexsnåret för att komma iväg till halv sju för att missa all trafik och hem kom vi vid halv ett.
Så idag har jag inte gjort ett skit fast samtidigt har jag vart riktigt duktig.
Jag har packat upp mina saker (brukar ta minst en vecka annars), jag har lagt in bilder på BDB, duschat, vart och handlat och nu sitter jag här och chillar.

Lyckades ju åka på en förkylning i veckan och det måste vara den värsta jag någonsin har haft. Hostar som en tok och näsan rinner som attan. Natten till torsdag vaknade jag av att knappt kunde andas.. Fick hosta och harkla lite och sedan ta Tylenol för att lugna min kropp och tillslut somnade jag.

Kom nyss också på att jag kommer gå under när Frida åker hem i Juni/juli.
Vad ska jag ta mig till? Förhoppningsvis finns det några puckon härikring jag kan komma överens med, men ingen kommer ta plasten som min Fridolina har i mig.
På tal om henne så ska vi ses och ha en bio mys helg nästa helg. Ska bli kul.
Det är såå synd att vi inte bor närmre varann. Men det är smällar man får ta.

En applåd till alla er som orkade läsa.
Nu ska jag rensa tänderna och sedan blir det film i sängen.

Adjö!


Fler bilder finns på http://nuttis.bilddagboken.se


Onsdag - Thanksgiving eve

Åh herre jisses!

En liten irritation har uppkommit i mitt huvud..
Gary gav mig ledigt hela dagen i morgon vilket jag verkligen uppskattar, (men ska ju jobba när vi är i vegas dock) men så säger Shira; Jag som hade planerat att räcka över honom och gå och sova igen.
Seriöst. Den där idioten (ursäkta språket) är så jävla lat och tar varje chans hon får till att sova.
Jag hade inte brytt mig om att jobba om hon faktiskt hade något att göra på sin lediga dag. Men att ta hand om HENNES barn när hon sover. Det är jag inte med på.
Min andra irritation är att i vegas ska jag bo på ett hotell med kompisarna, (dock olika rum) medans min värdfamilj ska bo på ett lyxigare.
Är det nu jag ska vara tacksam över att jag får åka till Vegas?
I nuläget skulle jag lika gärna kunna vara hemma och få lugn och ro.

Har ju gått och blivit förkyld också.
Inte någe bra nu till helgen.
Det märke de idag när de isåg att jag hade en halstablett..
Seriöst.. Ingen koll?
Nepp, inte där..

Och vilken eftermiddag sedan...
Först åkte vi till farbror (eller jag ska väl säga fru) doktorn på 6 mån kontroll.
Allt var bara bra.
Sedan åkte vi till Babies'R'us för att införskaffa en bebis-present till en kusin och köpa lite saker till Boo.
Seriöst, jag tror aldrig jag har vart så uttråkad i heeeela mitt liv.
De köper nappflaskor fast vi har TUSEN!
Dumt att kolla vad vi har och inte har.
De köper skålar till barnmaten, som vi REDAN HAR!
Mycket enklare att bara ta burken och äta ur tills han blir stor nog för tallrikar och grejer.
Vi stog i säkert en halvtimme och valde vilken paraplyvagn vi skulle ha för att de andra inte får plats om vi ska till vegas. DÅ blir mamma sur för att hon inte kan hänga blöjväskan någon stans men det blev tillslut ett köp.
De vill ju fortfarande ha kvar honom i bilbarnstolen så att man kan lyfta (även fast de gnäller på att det är tugnt) för att de är så jävla bekväma.
Jag övertygade de att de kommer använda paraplyvagnen i samma syfte som de idag använder "snap n go" (en ställning där man bara "klickar" i bilbarnstolen). Så vi kom hem med en vagn.
Det var också en jävla snack om en ny barnstol eftersom att han börjar växa ur den som finns.

Efter det var det en sväng hem till farmor och farfar där jag inte gillar att vara.
De har fyra hundar som är högt och lågt. Gör nödvändigheter inne och det känns mest äckligt att vara där. (tur att de inte kan läsa min blogg eller vet om att den finns) och hon är inte världens snällaste människa heller.. Hon är en falsk liten tant..

Hur som helst är jag nu hemma igen (äntligen) och tackar Gud för blogg.se, vad skulle jag annars göra för att skriva av mig. Frida vill inte svara på msn så...
Jag som hade tänkt att göra massa saker ikväll..
Packningen är så gott som klar och det är bra.

Halsen börjar skava igen och näsan (endast den vänstra) rinner som bara den.
Hade hoppats att min varma choklad skulle göra susen, men inget verkar hjälpa.

Nu blir det film och sedan sängen för att sova bort det värsta av förkylningen om jag har tur.

Adjö!

Måndag - Tårtkalas

Så var det måndag igen.
Måndags fotboll håller på just nu, men det är inte så mycket fokus på fotbollen.

Idag är det också Boo's 6 månaders dag vilket firas med en tårta.
INTE bra för min kropp.
Vågen idag fick fram Error och då är det hemskt.
Det betyder att det är benhårt intag på gott gott.
Har slarvat järnet sedan jag kom hit och det är åtta veckor sedan.. (snart)
INTE bra.

Annars är allt bara bra.
Vegas blir av på torsdag kväll.
Eget rum får jag och det tackar vi inte nej till.
Hunsa Flunsan har vart bättre idag.
Inte hafe den där äckliga känslan i bakhuvet som säger att jag mår illa.
Och det har vart skönt.

Men som sagt, måndags fotboll är riktigt underbart.
Härligt gäng och idag är en dag jag trivs som fisken i vatten!

Nu blir det annat.
En springrunda skulle vara bättre än någonsin, men det kommer aldrig hända.
Kanske måste. Men glöm det. haha


Adjö!

Söndag - Bio helg

Kom precis på att jag har namnsdag idag.
Så, grattis till mig.

Söndag idag.
Trött och seg är jag.
Något ligger nog och lurar i kroppen på mig sedan vaccineringen, för jag har sedan i fredags haft en pyttelitet illamående hela tiden. Men det är tur att vi har Ipren då.

Igår åkte jag ju till Frida och stannade över natten.
Vi kollade på bio. Denna gång blev det The Blind Side med Sandra Bullock.
Den bästa på länge måste jag säga. Vill se den igen och den kommer garanterat att så i min filmhylla när jag kommer hem.
En ganska sen kväll, men mys hade vi.
Så idag vaknade vi tidigt för att vara oss de senaste gångerna vi setts och sedan bar de iväg för bio IGEN.
Och då blev det Planet 51. En barnfilm och den var väl bra, inte som jag trott. Men det var söt.
Så blev det tåget hem och däckade ut en stund där med julmusik i öronen.
SÅ underbart.

Nu sitter jag här.
Funderar på sängen, men det är fortfarande lite tidigt.

Blir nog troligen Vegas till helgen.
Dock inte lika mycket roande som jag hoppats på, men det får gå ändå.
Ska nog bli bra det.

Nu blir det något annat.
Så...

Adjö!

Fredag

Så var fredagen kommer och också snart borta.

Dagen har vart bra.
Inga tecken på att flunsan har drabbat mig.
Håller tummarna för att det inte kommer imorn hos Frida.
Inte så kul skulle jag tro.

Kvällen bestod av underhållning av Alex.
Han sov dåligt hela dagen så det var bara att dra ut på gnället tills det var dags för middag.
Den bestod av The Counter, jag kom på ikväll att det är inte så jävla gott, bara kul att göra sin egen burgare.
Sedan blev det Menchies. Mycket gott det också. Idag blev smaken ägglikör och det fick mig att tänka på Kyrketorp och Öland på semestrarna när vi var små.
Helt galet att vi vart små. haha.

Är trött, men inte överjävligt sådan.
Borde sova, så jag inte lyckas med flunsisen.

Vegas blir nog av.
Håller tummarna men vill fortfarande ha en vän över 21 med mig.
Synd att jag är mobbad och inte känner någon då?!
Håller tummarna för att Sharon och David ska med för då är nog Sharon på lite uteliv.
Jag ska bli full. SÅ det så!!

Annars är allt bra här.
Har väl inget mer på mitt igen-fettade hjärta så...
vi säger väl;

Adjö!

Torsdag - Nöff nöff

Så idag har jag vart och sniffat hunsa flunsa vaccinet.
Riktigt skönt att bara få ett litet sprut i vardera näsborre istället för att få ett stick i armen.
Mycket enkelt och smärtfritt.
Gratis var det också.

Annars är allt bra.
Vegas blir nog av. Synd bara att min Fridolina inte är 21 då hade vi röjt stan.
Men, istället får jag nog roa mig själv. Eller så gott det går med barnfamiljerna. haha.



Har vart trött och seg heela dagen.
Tur att det är Fredag imorn, för på lördag får jag träffa min Frida och bio ska vi nog ta och styra upp.
På tal om bio. Vi åkte förbi en filmpremiär på Hollywood blvd idag. Den hade ju inte börjat än, men den skulle ta plats nu ikväll. Skulle tro att den redan är igång. Filmen var Ninja Assasin.
Och på tal om bio igen. Hur kan folk bli GALNA av Twilight? Jag har inte riktigt hajjat det måste jag säga.
Ingen av karaktärerna är snygga och bruden gillade jag tills häromdagen.
Hon är konstig och inte alls som jag trodde. Så nej, dissa Twilight, haha.

Kanske borde ta och krypa ner under mitt täcke och nanna kudden.
Skulle ha gjort det relativt tidigt igår, men fastnade i ett program om Janet Jacksson där de pratade om Michael. Mycket intressant.

Nehepp.. NU blir det sängen.
Adjö!

Onsdag

Onsdag, mitt i veckan och snart helg med andra ord.
Jaa, jag längtar till helgen.
Att få vara ledig är väl allas önskan?

Idag är det segt.
Har ingenting direkt som måste eller ska göras och hur segt blir det inte då?
Alla program på tv har jag redan sett tusen gånger och...
Nej, fy vad jag gnäller.
Har inte så mycket att komma med idag, men måste nog trots allt skriva en rad ändå.

Mitt barn har alla tricks i världen för att unvika att sova.
Han försöker hitta något ljus, Kan vara genom fönstret på ytterdörren, en lampa, tv:n och tycker att det är inte alls natt, jag behöver inte sova.
När inte det tricket funkar börjar han trycka på så att det tillslut blir en illaluktande blöja och han vet att han MÅSTE bytas just då. Och då tjänar han ju några minuter på det.
Det gör mig vissa gånger riktigt galen.
Men det får jag stå ut med.

Annars är allt bra med mig här.
Vädret har vart riktigt skönt de senaste dagarna men det är fortfarande lite smått kyligt i luften.
Och jag saknar fortfarande myshets-faktorn med mörkret och hösten i sverige.

Nu borde jag ta och styra upp någonting annat.

Adjö!

Tisdag

Ny vecka nya tag.
Gårdagens fotbolls-måndag var riktigt trevlig.
Härligt folk och roliga historier ifrån förr i tiden.
Det är väl alltid kul..

Planerna på Vegas börjar trappas upp och det låter som om vi ska åka.
Det gör mig mer taggad men det värsta är att jag har möte då.
Missade ju inte ett enda möte i DC och skulle vilja kunna gå hela året nu med.
Men Vegas slår ju mötet med hästlängder så..
What ever.

Dagen idag har vart seg.
Jag har vart trött och somnade för en stund sedan med Boo i soffan.
Inte bra för kvällens sömn, men what ever.

Annars är allt bara bra.
Längtar till helgen när det blir Frida på lördag och en bio ska vi nog kunna klämma in.

Nehepp.
Kommer inte på något mer.

Adjö!

Söndag

Dagen idag började med en Brunch med Champange.
Det är bra dagar med andra ord.
Gary gillade bilden han fick på Boo och det var kul.
Trots att de skämtade om det, men jag tror de blev glada.

Snackades om Vegas över Thanksgiving vilket jag mer än gärna skulle tycka vad skojskoj.
Och en tjejkväll ute mycket intressant för min del.

Kollade nyss färdigt på Paranormal Activity och det var väl inte det bästa jag har sett, MEN, natt scenera gjorde att det pirrade lite i magen på mig. haha..
Hade vart bättre och allt förutom slutet hade vart sant.

Nu väntas en middag med släkten till kvällen.
Kanske borde dra en till film med tanke på tiden och jag har en nerladdningsdag idag.
Glömmer ofta bort att de finns, men ändå..

Har inget vettigt att säga egentligen.
Så...

Adjö!

Lördag

Idag är mina tankar klara.
En bättre aning om varför jag är här. haha

Dagen har bestått i en sovmorgon till elva.. Den skulle dock kunna ha fortsatt till mycket senare. Men mina planer var tillräckligt försenade så det blev till att palla sig upp.
Sedan provade jag en busstur till Burbank town center.
Först en bio. Det blev Precious. Mycket hemsk film, ganska bra men lite seg så det var helt okej.
Sedan tog jag mig in på Urban Outfitters. Lyckades tjäna $20 eller egentligen säkert $50 någonting för det var rea.
Så hem kom jag med en klänning jag har vart kär i sedan i våras och en kofta.
Dumma mig.
Sedan tog jag mig en sväng på Ikea igen och lite köttbullar gled ner i min mage.
De är dock inte lika goda som mamma scan (på tal om det varför åt jag aldrig köttbullar när jag var i sverige?) och de kostade inte längre $1. Måste ha vart något speciellt när Frida och jag var där.
Sedan hem och hittade Luge och Juge i soffa.
Sedan kom också Shirbo och Guge hem och det blev det Ugly Truth nerladdad på tvn.
Mycket härligt.

Idag har jag vart duktig också.
Tvättade bort allt smink innan jag hoppade ner i sängen.
Mycket bra gjort av mig. Händer vääääääldit sällan. Sålänge jag inte har vart på krogen.
Men vardagssminket sitter ofta kvar i nyllet när jag somnar.

Vad har jag gjort mer?
Jo, jag fick reda på att jag kunde ha vart i Vegas med Frida, för henns värdmamma hade sagt i bilen att jag kunde ju ha följt med. Lite sent tänkt då kanske. Men jag hoppas hon har kul, trots att jag gäääääärna hade vart med.

Nu borde jag kanske stänga ner här så att klockan inte blir två som igår natt. Därav den trötta dagen.
Imorn är också Garys fösedag. (jaa jag stavade så med flit) Ska bli kul att se vad han säger om paketet.
Tror att han kommer gilla det. hihi.

Nehepp.
Nu är det stänga ögonen dags.
Kanske en pling till Sverige först. hon är ju kvart i nio. haha..

Och förresten.
Bon Jovi's nya och Train's nya, De är KANON!

Adjö!

Är det Fredag eller Lördag?

Mitt skunkhuvud tänker lite bättre tankar idag.
Men tanken på en kall jul är fortfarnade kvar.
Pratade nyss med sverige på msn och där var det mössväder.
Jag vill också använda mössa.
Efter det här ska jag vara tacksam för de äckliga kalla höstarna i resten av mitt liv.
Lite sol då och då på höst/vinter skadar inte.
Men vamt varje dag är inte så kul som det låter.

Hur som helst borde jag sova. Klockan är halv två..
Jaa, på natten.
Har vart duktig och lagt in musik på min iPod och känner mig riktigt stolt.
Laddat ner lite nya skivor bla. Bon Jovis nya och Train's nya.
Train blev jag superkär i. Det så underbart bra.

I helgen finns det inga planer.
Är grymt avis på Frida som ska till Vegas.
En annan får roa sig på egen hand med andra ord.
En billig helg vilket gör att jag sparar några kronor.
Men tanken på en biodag imorn är stor.
Kvällen blir väl att spendera med Julie, hon skulle vara barnvakt.
Jag skulle ha jobbat, men de har inte sagt något mer om det så jag vet inte.

Varför tar det sådan tid att ladda poden genom datorn?
Jag måste ju stänga av här.
Får väl slänga i den i kontakten istället.
Nu säger jag gonatt usa och gomorron Sverige.

Adjö!

Torsdag - Jul feelings

Vad har hänt med mitt lilla skunkhuvud?
Jag skulle inte kalla det hemlängtan men jag är trött på det här nu och vill åka hem.

Jag saknar Sverige/Usa's östkust, vilket som. Lite kyla, lite mysighetsfaktor inför julen som faktiskt kommer. Har spanat på längenhet med mamma vilket har fått mig att längta hem till något eget och ett jobb jag faktiskt tycker är kul. Jag skulle kunna åka hem imorn om det var så.
Det är inte så att jag inte trivs, för det gör jag. Men jag vill bara komma hem till det normala igen.
Saknar att kylan börja krypa på, att ljusen tänds i husen och man får börja ta på sig varma kläder.
Det är en charm med det. Att få tända min ängel varje kväll är något jag saknar.
Julmusiken har redan börjat dåna i min dator och jag kör just nu Julens tid är här på repeat.

Tankarna på kyla och vinter blev inte bättre när de idag på tv visade att julgranen vid Rockefeller Center i New York sattes upp. Har starka funderingar på att åka till NYC under december eller januari.

Det är 10 månader kvar och jag skulle tippa på att det blir lättare i mitt hjärta när nya året kommit.
Kommer dock gråta blod i juni när min Frida åker hem. Tur är då att det kanske blir Hawaii i juli så man har något annat att tänka på.
Nej, så långt fram tänker jag inte tänka.

Nyår kanske det blir San Diego.
Jag tycker det skulle vara kul, jag hoppas att Frida är lika på.. haha.

Vad ska jag göra nu då?
Några av julklapparna har ramlat ner i brevlådan, men några är ännu kvar.
Klurar på vad jag ska unna mig själv i julklapp och hittills ligger en iPod högt på listan eller kanske en shoppingrunda på Victorias Secret.
Får se. Något blir det i alla fall.

Hela familjen är förresten samlad idag.
G kom hem idag efter 11 dagar borta.
Det känns annorlunda. Blev livrädd när det började rassla vid dörren innan jag insåg att det var han som kom hem. Så nu är allt som vanligt igen och lugnet är numer borta. haha..
Han skriker alltid i telefonen och det kan vara smått irriterande ibland.

Nehepp..
Kanske skulle ta och göra något annat just nu.

Adjö!





Onsdag - Veteran's day

Jag måste vara jorden mest mobbade människa just nu..
Jag borde skaffa mig en vän, börja plugga eller tvinga Fridas familj att flytta närmre LA.

Istället sitter jag här själv, grymt uttråkad och kräks snart för att gele råttor är äckliga efter ett tag.
Idag är en dag när jag bara blir trött på det hela..
Ett körkort hade vart något, men någon bil har jag inte i alla fall.
Hatar't en massa just nu.

Mitt huvud är blankt just nu..
Kommer inte på något.

Får bli ett kort realtivt surt inlägg idag.

Adjö!

Måndag

Så var det en ny fräsh vecka..

Dagen har vart bra.
Har hunnit med att inandla en julklapp till December månads möte jag ska ha med min grupp.
Det får duga sommarstuga.
Har också hunnit pyssla ihop Garys födelsedagspresent.
Styrt upp bilden till julkorten.
och så nu på kvällskvisten styrde jag upp middag också.
Det blev en av mina berömda hopkok med pasta och kyckling och det blev riktigt bra.
Shira verkade också tycka att det var gott..

Just nu är en sån stund när det är synd att Frida inte bodde närmre.
Saknar våra kvällar i DC när vi var tvugna att komma ut ur huset och snacka av oss.
Nästan så det kommer en liten tår.
Men, jag trivs här superbra här också.

Ikväll är det inga direkta planer.
Borde styra upp sängen lite, men nja.. inte nu..

Nu blir det TV-tittande.
och på tal om det så är ensam mamma slut.
De fick sina drömprinsar och jag gissade rätt för länge sedan.
Men lite synd är det att det är slut. Men det här måste ha vart den bästa säsongen..

Nej, nu blir det tv.

Adjö!

Söndag - En Frida helg med IKEA

Frida åkte för en timme sedan?
Jag tror jag lever för Nathalie(hjärta)Frida helgerna.
Vi skrattar mer än någonsin och som alltid blir helgerna kanon ihop med henne.

Som sagt kom hon igår.. Vi färgade mitt hår.
Det blev superbra. En massa tack för hjälpen.
Så blev det middag på the Counter där man får "bygga" sin egen hamburgare ifrån börja. Välja storlek, "pålägg", dressing och bröd. Sedan åkte vi tillbaka till mig och det blev piff piff inför kvällens utgång.
Frida gjorde en underbar fläta i mitt hår (som fortfarande sitter kvar och jag vill inte ta bort den heller.. Bilder kommer när jag får dem ifrån Frida.) och finkläderna åkte på och vi tog oss in till Hollywood Blvd.
Vi köpte smirnoff Ice på Cvs och jag behövde inte visa leg. Det är lite coolt.
Och sedan satte vi oss i bilen och väntade på att klubben skulle öppna.
Vi gick sedan dit och det var dött. Jag provade att gå in på mitt Cameron Diaz leg och han sa att det skulle ha funkat om jag inte tagit upp mitt andra. haha, jag var ju tvungen att prova i alla fall.

Väl där inne var det väl inte någon höjdare. Fick en drink som smakade skit och jag lovar, han hade typ 7 olika spritsorter i där. Han frågade innan han gjorde den om jag ville bli full så det blev väl en klassisk häxblandning typ. Den åkte i sopen efter halva. Vi blev också intervjuade på någon online-tv kanal eller något vad det var med frågor om vi tagit droger, tyckte utbildning var viktigt och om pengar spelade roll i livet.
Ganska skoj. Många snyggingar där, men ingen som nappade på mig och Frida av någon anledning. haha..

Vi tröttnade och drog därifrån vid ett-tiden och Frida satte sig NYKTER vid ratten.
Min sötnos drack ingenting för att vi skulle komma hem.
Nattmat var ett måste och när vi var klara och skulle ut ifrån P-platsen var det en drive-in kö i vägen. Det visade sig att han som var näst på tur hade somnat och därför stod kön stilla.
Vi skrattade så vi tjöt.. eller jag i alla fall.
Sedan kom vi till hemmets lugna vrå och somnade ganska snabbt.
En bra kväll..

Imorse tog vi sovmorgon till halv tolv. Galet måste jag säga, men kanske inte så konstigt när vi somnade halv fyra. Sedan tog vi oss lite frulle och sedan åkte vi iväg till Burbank Town center. En gigantisk galleria.
Där hade de också Ikea så vi tog oss en titt och åt Köttbullar, potatismos, sås och lingon. Det var riktigt jävla gott. Lyckades också komma hem med lite svenskt godis och julmust.
En tröja slank också med hem..

Så nu sitter jag själv i huset för G kommer hem på torsdag och Alex och S är hos farmor och farfar och äter mat.

Julklapparna är på G och jag är nu klar med Sveriges klappar..
Ska bara styra upp julkorten och sedan är det dags att skicka hem dem.
Känns skönt.

Idag har jag också var lite duktig och lagt in foton på bilddagboken. Ska upp lite fler sedan när jag får de ifrån Frida. Ni måste ju få se mitt hår. Det är superläckert..

Nu ska jag styra upp något.
Är sugen på en dusch, men vill inte paja flätan men måste kanske ge upp den lite..
Jaja..
En bild slänger jag in här med så ni får se hur jag har det.

Adjö!


Tio köttbullar för hela $1.
Mums fillibabba!!
 


Lördag

ÅH! glömde ju totalt berätta om min upplevelse igår..

Satt i soffan med datorn i knät och tv:n i bakgrunden.
Helt plöstligt hör jag en sång på svenska och tittar upp.
Reklam-låten på tv:n sjöngs på svenska.
Jag fick världens känsla av att jag var i sverige.
Jag kunde lika gärna ha suttit i soffan i mitt vardagsrum i sverige..
Det är så svårt att förklara. Men det var en härlig och lite konstig känsla.
Ringde Frida på sekunden när min lilla chock lagt sig..

Ojoj..
Det var det.
Nu sitter jag och väntar på att min Frida ska komma.
Sedan får vi se om det blir hårfärgning och utgång mot kvällen.

Nu ska jag styra upp något annat.

Adjö!

Fredag

Någon kommenterande.. Kan det vara Marie?
ett svar i alla fall..
Just nu är det fortfarande gravida och barn/ungdomar upp till 24 som ska göra det.
Men det finns inte tillräckligt med vaccin än för att alla ska få och jag ligger nog inte direkt i riskzonen för det. Det är många som hävdar att de är på tjocken så att de ska få vaccin.. Inkl män.
Nu är det också snack om att Wall street företag har fått mer vaccin än sjukhusen och folk har uppenbarligen blivit upprörda av det. Oj vilket inte direkt supersvar det blev.
Bättre svar: Nja.. jag ska nog inte det.

Idag ha vart en bra dag.
Kanske för att det är fredag, men vi har vart glada båda två idag.
Alex sov hela natten (dock med lite medicin) men det gjorde honom glad idag och det tackar jag för.
Vi har också vart ute och gått för första gången på jag vet inte när..
Varför vi inte har gtt ut vet jag inte.. bra fråga.
Jag har tvättat, "städat" mitt rum och tagit bilder till både julkort och Garys födelsedag.
Kammat ut alla tovor på min perik har jag också hunnit med.
Jag är riktigt pigg och på g att göra något kul.

Imorn kommer min Frida.
Shira ville att jag skulle jobba.. Vilket jag kan, men hon tyckte inte att jag behövde det när Frida kommer, så jag tänkte erbjuda mig att jobba förmiddagen, men det är på kvällen hon vill ha hjälp så jag känner mig lite skyldig.
Hur som helst så är jag ganska nöjd ändå. För jag och Frida ska ut.
Frida ska dock köra, men jag kan ta mig ett glas eller två och det gillar vi.
Ska också få Frida att styra upp en färgning på mitt hår.
Satt och kollade in gamla bilder och funderar starkt på en permanent igen.
Saknar att det bara är sådär härligt snyggt lockigt.

Hmm.. Var det något annat jag skulle säga?
Ja, det var det, men jag kommer inte ihåg det..
Joo, nu gör jag.

Skulle jag vara superrik och ha ungefär 7,000,000 svenska kronor skulle jag köpa grannhuset här.
Jag är helt förälskad och det är verkligen skitfint. Det ser ganska nyrenoverat ut, supermysigt och bara jävligt asnajs. Ibland önskar man att Mr. Rik kom och satte mitt hjärta i brand. När jag sedan lyckats lägga band på hans pengar skulle jag söka skiljsmässa. Är det inte så man gör nuför tiden? jaja..

Ikväll kommer Ludge och Judge. Blir middag, tror här hemma, men det är bättre än inget.

Kanske skulle ta och avrunda.

Idag är en bra dag!

Adjö!

Onsdag

Har fått ett litet gnällpaket till barn..
Lillgrabben börjar få tänder..
Det gnälls 24/7 och sova är ingen större hit längre men.. ändå..

Det får mig i alla fall att tänka på;
Risgrynsgröt med russin, kokos och sirapsknäck,
det är mums mums, men så svårt att säga,
när små tandsingar är väck.

Gluggen i munnen försvann så småning om,
livet blev så härligt när två nya tänder kom,
jag fick i julklapp en klubba, puck och rör,
men i första ..matchen hände en ..,
efter ..., hårda passningen,
hamna rakt på munnen så var jag där igen

Kan dock inte hela texten.. haha
Måste fråga bror om han kan spela in den åt mig.
har den på gammalt kassettband i sverige.. haha

Annars är allt bra..
Fick i måndags post från dc..
Det var min ansökan jag gjorde första året jag var här..
Då blev jag glad, för jag visste att de hade den och jag ville ha den..
Så fick jag bilder på min lilla Madeline..
Det är galet vad hon har växt sedan jag åkte..
Saknar henne massa när jag ser henne sådär..
Min lilla bebis.

Är inte alls samma sak just nu..
Klart att det är mysigt här med..
Men Maddie var det något speciellt med.
Vem vet, det kanske det blir med honom också när han blir lite större..

Jaja..
fortfarande smått ont i nacken.
Inte lika mycket som i måndags i alla fall..

Det var väl det..
Har inte något vettigt mer att säga..
Bilder kommer.. när jag orkar ladda in dem..

Adjö!

Måndag

Mitt huvud är inte inställt på att det är måndag av någon anledning..
Varför vet jag inte..

Måste börja med att ge mig själv minst tio poäng för att jag lyckades få nackspärr när jag skulle klämma en finne idag. Jag vet att man inte ska klämma, men jag kunde inte motså.. haha

Började dagen riktigt bra och myste med Alex en och en halv timme..
De dagarna är bra när man kan sova på jobbet.
Sedan kom städningspatrullen och nu har jag verkligen fått svar på varför man ska städa sitt eget jävla hus.
Visst är det skönt när de gör rent spisen och så, men va fan...
Flyttar runt prylar, tvättar inte golven ordentligt och skiter fullständigt i att torka av bord och bänkskivor i köket. Då blir man less och därför kan jag lika gärna göra det själv.
På något sätt blir det lite roligare när man kan njuta själv av resultatet.
Så nästa gång kan de punga mig för att städa. Jag gört'!

Annars har dagen vart bra.
Har dock inte gjort så mycket, men det har ändå känts bra.
Har börjat få julkänslor i kroppen och att klicka play på julmusiken är inte långt borta vill jag lova.

Det var något jag tänkte på men kommer inte på det.
Mitt huvud är lika trött som igår och ändå är inte kroppen trött.
Hur kommer det sig?

Jaja..
Pizza ikväll. Det är jag värd.

Adjö!


Söndag

Ja, så var det söndag igen.

Gårdagen sög!
Det är väl vad jag kan säga.
De var inte riktigt min smak av val av vänner och de pratade tyska med varann heeela tiden.
Jag hade kunnat ha mycket roligare.
Det som stör mig mest är att jag ville egentligen inte riktigt göra det, men kände att jag var tvungen för att folk säger att jag måste ge det en chans att träffa nya au pairer.
Kanske sant.. Och nu tog jag chansen och det sög.
Någon parad blev det inte för att de insåg att det skulle ta för lång tid att åka dit med bilen och det skulle bli svårt att komma tillbaka. Great!
Så när vi åkt halvvägs vände vi, åkte fel och sedan tog vi tunnelbanan in till Hollywood blvd istället.
Så, som sagt. Kunde ha haft mycket roligare.
Någon alkohol fick jag inte heller i kroppen.. Attans!

Idag blev det att sova länge..
vi ställde om klockan inatt så min kropp vaknade vid elva medans klockan egentligen var 10.. fiskade upp datorn ifrån golvet och klev upp och tog på mig kläder vid två.. alltså för inte mer än en och halv timme sedan.
Det är galet..
Mitt huvud är fortfarande ruskigt trött och jag skulle lätt kunna slänga mig i sängen och sova igen.
Känner för en bio eller något..
Men nej, kan inte ta mig an det heller eftersom att det inte finns något i närheten och jag har ingen bil..

Därför tänker jag tvinga Frida att komma hit nästa helg.
Jag behöver hennes sällskap just nu.
En mysig middag och skrattiga kvällar.
Kanon just nu! Tänkte nästan ta och lura iväg henne till Ikea också för lite köttbullar..

Seriöst har jag inte alls någon lust för något idag.
Borde ta tag och kamma peruken, plocka undan kläderna från igår och pyssla med G's present.
Men det får nog vänta till imorn.

Blev förövrigt glass till frulle och jag är ruggigt sugen på något stort, fett. En pizza skulle vara perfekt..
Lite bakisfasoner på mig trots att det starkaste jag drack igår kväll var en frappucino ifrån Starbucks. Jag säger då det!
Nu blir en film kanske?

Adjö!

Lördag - Happy Halloween!

Seriöst? Har barn inget vettigare för sig?
La ut en bild på Fokus på bdb och en massa småbarn kommenterade.
Det är så töntigt så det finns inte.

Dagen har bestått av att jaga peruk och horn och jag lyckades väl hitta något bra.
Dock inte riktigt supernöjd, det var dyrt och den var inte som jag tänkt mig.
Skit samma. Det får bli bra.

Ska snart iväg till min LCC och träffa hennes Au Pair för första gången.
Intressant.
Kvällen spenderas på Hollywoods gator och jag hoppas att det blir kul.
Får helt enkelt se vad som händer och jag hoppas att värmen håller i sig. Att jag får alkohol i kroppen och att livet bara blir bra helt enkelt.
Är dock trött som en idiot då jag somnade vid 2 efter att ha pratat länge med bror min och med pappa på Skype.

Nu ska jag slänga ihop mina saker.
Hörs imorn och då kommer bilder.

Adjö!

RSS 2.0