Söndag - Thanksgiving helg in Viva Las Vegas! - The Story

Så var man hemma igen efter en helg i Vegas, Baby!

Torsdag, dags för thanksgiving med en lugn start på dagen utan arbete.
Sedan iväg för två middagar med kalkon och en massa andra påhitt.
Det är tur att man bara gör det en gång om året. Jag är ju inte så mycket för högtids-måltider (kan man verkligen kalla det så? Hade ordet i huvet och plopp så var det borta). Men efterrätterna var goda. Vi reste oss från första desserten och åkte till nästa ställe för att börja om med kalkonen igen..
Vi kom iväg vid 10.20 och rullade in till Vegas runt halv tre.
Det är den mest magiska resan jag har vart med om tror jag. Nästan ensamma på vägen (det var vi inte egentligen, men det kändes som det), det var mörkt och stjärnklart och en massa öken (som vi inte såg för att det var mörkt) och hade de velat kasta av mig så hade det lätt vart stället att kicka ut mig.
Satt och kollade på stjärnorna och njöt av stillheten som fanns där.
Väl i Vegas kom vi till Hooters hotellet där jag, Sharon & David & Ayla skulle bo.
I säng kom jag ganska snabbt. Var rätt seg efter att inte ha sovit så mycket i bilen (vilket jag trodde jag skulle göra).



Mitt rum på Hooters

Fredag,Upp och hoppa blev det runt halv nio. Så gick jag upp till de andra och de var missnöjda med sitt rum och hade ringt Gary och skulle flytta. Så fick jag ett samtal ifrån honom som i princip sa; Packa jag ska flytta dig med.
Så de andra fick flytta till Paris, ett hotell som ser ut som paris, med Eiffeltornet och målade moln i taket som kändes som riktiga när man gick (det var det iof på alla hotellen, eller de flesta i alla fall).
Det var tjejernas tur att ha barnen så att papporna fick som egen tid, vilket i detta fallet betyder Gambling.
Så vi gick mest runt och spanade på ingenting. Så blev det eftermiddag/kväll och Shira ville vila sig lite innan vi brudar skulle göra stan osäker så jag fick nyckeln till min svit (JAA, ni läste rätt. SVIT) på Venitian hotellet (Ser ut som venedig med gondoler och grejer) och sedan följde jag med S,D & A och tittade på vattenshowen framför Bellagio hotellet och sedan gick jag hem för en dusch och lite piff.
Så var det dags för middag och sedan utgång. Blev inte så mycket alkohol måste jag säga, jag skulle lätt ha kunnat dricka mer, men jag var ute med två mammor som blev trötta. I vegas är det lagligt att gå och dricka på gatan så vi gick runt med våra drinkar och in i Caesars Palace Galleria och jag lyckades komma därifrån med ett Designer linne ifrån Guess. Bilder kommer. Lyckades komma undan med hela $23 istället för $60+tax. Så jag var riktigt nöjd.
Så när vi kommer därifrån och är påväg att säga gonatt & hejdå till Sharon så hör vi en massa polisbilar och inser att det har hänt något typ 10 meter ifrån där vi var.
Så vi gick och kollade lite närmre så nyfikna som vi var. När vi stog och gissade vad som hade hänt sa en kille bredvid oss att han hade sett allt. Det var tydligen ett slagsmål som brutit ut och någon hade dragit fram en pistol och sköt en av de i höften. (Googlade precis på det och där stog det att det hade blivit bråk mellan en bil och en gående). Gatan stängdes av och en hel hög med nyfikna kollade på. Så vi sa att vi skulle följa Sharon hela vägen hem och när vi kommer över gatan står det två säkerhetsvakter med pistolen på G ifall det skulle vara någon där. Så blev det lite tjaffs mellan de två äldre vilket jag inte hängde med på men jag måste erkänna att jag tycker det var spännande. Adrenalinet pumpade lite och jag var taggad på en Crime Scene.
Inte för att jag borde tycka att det är kul. Men det är inte alltid det händer i min närvaro.
Så blev det hemgång och däckade i sängen.



Min Svit på the Venitian.
Underbart!!


Lördagen kom och jag hade helt ledigt på dagen. Så jag tog på mina promenad skor och vandrade iväg längs strippen. Tog en massa kort och fick snart ont i fötterna. Fanns en massa massa att se. Tog inte så himla mycket kort som jag trott. Blev snabbt trött och jag orkade helt enkelt inte ha kameran redo hela tiden.
Hur som helst. Hem kom jag med en underbar Adidas Jacka. Den gamla klassiska sorten och jag älskar den. Blev en svart men innan jag åker ska det inhandlas en hel del andra färger också.
Väl hemma blev det en snabb avklädning och sedan ner med min mörbutlade kropp i ett varmt och skönt bad. Fick riktigt ont i höften och i knäna, så jag antar att det är åldern som tar ut sin rätt. Eller inte. haha..
Och efter badet gled jag inlindad i handuken ner under täcket och glodde på film tills det var dags att äta lite mat och sedan bege sig till de vuxnas rum där jag lovat att vara barnvakt.
Så var den kvällen ganska snabbt borta.
Kom i säng vid ett och somnade relativt snabbt.

Imorse var det sedan dags att upp och hoppa vid sexsnåret för att komma iväg till halv sju för att missa all trafik och hem kom vi vid halv ett.
Så idag har jag inte gjort ett skit fast samtidigt har jag vart riktigt duktig.
Jag har packat upp mina saker (brukar ta minst en vecka annars), jag har lagt in bilder på BDB, duschat, vart och handlat och nu sitter jag här och chillar.

Lyckades ju åka på en förkylning i veckan och det måste vara den värsta jag någonsin har haft. Hostar som en tok och näsan rinner som attan. Natten till torsdag vaknade jag av att knappt kunde andas.. Fick hosta och harkla lite och sedan ta Tylenol för att lugna min kropp och tillslut somnade jag.

Kom nyss också på att jag kommer gå under när Frida åker hem i Juni/juli.
Vad ska jag ta mig till? Förhoppningsvis finns det några puckon härikring jag kan komma överens med, men ingen kommer ta plasten som min Fridolina har i mig.
På tal om henne så ska vi ses och ha en bio mys helg nästa helg. Ska bli kul.
Det är såå synd att vi inte bor närmre varann. Men det är smällar man får ta.

En applåd till alla er som orkade läsa.
Nu ska jag rensa tänderna och sedan blir det film i sängen.

Adjö!


Fler bilder finns på http://nuttis.bilddagboken.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0