Lördag - Lucia

Kom hem från frida för ett par timmar sedan, efter att ha väntat mer än en halvtimme tror jag på det där jädrans tåget. Måste de bygga om och greja på helgerna? Kan de inte göra det någon annan gång när jag inte är supertrött och vill åka hem?
Dagen har i alla fall vart bra, kom till frida runt tolv och vi åkte hem till henne och snackade skit tills det var rent i köket. Sedan var det dags för lusse-bulls-bak. Mums vad goda de blev efter lite missöden här och där, men det är bara Frida och jag som får veta om det.. haha..

Just nu sitter jag och funderar i sängen med en varm choklad eftersom att vädret har valt att bli skit kallt..
Men det är härligt att man kan värma sig ändå..
Men funderingar som sagt..

Jag är nog väldigt negativ med allt det här av kompisar..
Jag har sådan dubbelmoral när det gäller det, det är så jag kan bli irriterad på mig själv..
Jag tycker att mötena verkligen suger för att jag inte har någon kompis där egentligen, förutom den svenska killen.. Men, mötena finns ju där av en anledning och det är ju typ att vi ska träffa andra och kanske umgås med.. Men jag har inte kommit till den delen umgås.. Det känns som om det jag vill se har de redan sett för länge sedan och vill inte se igen... De andra bor närmre varann så att de kan ses på kvällar och helger, jag har ingen inom de närmsta fem kilometrarna.. Gå på krogen skulle jag kunna göra, men som sagt, "jag dansar aldrig nykter".. passar ganska bra in på mig för att jag går inte på krogen för att dansa, jag erkänner.. Jag dricker.. För "krogen-musik" är inte riktigt min grej och gå på "klubbar" med dunk-musik för att dansa, nja... funkar inte på mig.. Jag vet att de andra dricker på sina partaj de går på lite smått överallt.. fan, nu måste jag sluta gnälla innan jag bli riktigt arg på mig.. Det är ju mitt eget fel att jag sitter och gnäller och inte gör något åt det...

Nej... Nu ska jag sova och vakna imorn och vara en glad person..
Somnade gott igårkväll efter att ha skypat med mamma och ett par galna målare..
Lite ögongodis. Härligt, härligt!

Nej..
Adjö!

Måste bara vara lite glad:
Imorse när jag vaknade viskade Kate upp för trappen " Happy Saint Lucia, we have cinnamon rolls and hot cocoa down stairs for you"
När jag kom ner började hon prata om att hon hade kollat på nätet om saffransbröd, men tyckt att nja, baka var inte någon idé och om Maddie inte hade vart så trött hade hon satt ljus i håret på henne och kommit upp med kanelbullar och choklad till mig.
Jag har en underbar familj och oavsett om jag inte får fler vänner än Frida, så har jag i alla fall världens bästa familj som jag garanterat kommer komma tillbaka till!

Kommentarer
Postat av: kenka

Skoj att lussebullarna vart goda :-D

2008-12-14 @ 16:48:41
Postat av: Frida

Haha några missöden ja ;P Kul hade vi ;D

2008-12-14 @ 20:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0