Jag är trött idag..

Idag är det måndag igen.

I lördags kväll hände ju inte så mycket. Lyckades dock smälla i mig en hel flaska vin och det var jag faktiskt värd. Snurrade lite i huvet när det väl var dags att lägga mig, men det var skönt att för en gångs skull känna av något.

Men hur som helst..
Igår var det ju passover (Pesach - "Judisk påsk") När man firar uttåget av judar ifrån Egypten för hundra år sedan. Så folk kom över hit och vi åt middag. Men först läste vi alla ut ett typ manus och doppade bland annat persilja i saltvatten, åt tunnbröd med någon gegga (äpple, vin, kanel och något mer och kanske socker) gott var det i alla fall även fast det inte låter så och sedan drack vi vin i flera omgångar. Det vinet var dessutom riktigt gott.
Till middag blev det sedan soppa, med typ mjölbollar i. Det är något speciellt mjöl man gör det på och sedan blev kött och potatis och morötter. Och självklart blev det efterätt också.

Så började vi prata om semster igen. Eftersom att Shira blivit rådd att inte åka till Mexico lutar det numer åt en karibien kryssning och jag jublar. Det hade vart såååå kul.
Vill ju fortfarande vara handbagage på fredag när Frida åker. Men det går ju inte riktigt. Då missar jag ju min tid på lördag. Helt galet att det inte är så långt kvar nu.. Ska bli spännande.

Nehe..
nu blir det något annat.

Adjö!

What's wrong with you people?

Det här är sista gången jag har var ute själv. haha..

Åkte iväg till Hollywood imorse för att spana runt lite.
Så när jag kommer ut ifrån Vickan hör jag en röst säga Hey!
Det var Elvis Presley. Han gissade rätt på att jag var ifrån Sverige och ville absolut bjuda ut mig. Han frågade om jag var hungrig på lunch men jag tackade nej. Han ville ha mitt nummer så vi kunde gå in gratis på någon klubb och dansa 2 step precis som elvis.
Men, jag drog ihop någon historia om att min lur var hemma, och så ville han ta kort tillsammans med mig men eftersom att jag inte hade någon kamera funkade inte det heller.

Så gick jag vidare in på Gap. Och där stog jag och provade en tröja så smyger det upp en man (som jobbar där) bakom mig och frågar om han kunde hjälpa mig med något.
Jag frågade om en större storlek men han tyckte absolut att jag skulle prova en medium (villket jag redan gjort) av någon anledning och när jag står där så grabbar han tag i min ena skinka när han skulle dra ner tröjan lite..
Det var desutom inte bara en gång utan tre. Så sa han att jag skulle följa med bak men då sa jag nej, men han sa att jag skulle få en rabattkupong. Tjena.. Jag köpte dock två tröjor. De var ruggigt sköna och dessutom var de på rea. Två tröjor $15 styck istället för $40 styck. Det var väl ett bra kap?

Sedan när jag tyckte att det var nog, tog jag mig till tunnelbanan och lyckades precis missa bussen hem med någon minut så det var bara att snällt sätta sig och vänta på nästa..
Då kommer det en lite äldre man utan framtänder och en yngre grabb som var runt 25-28 eller något.
De frågar mig om bussen och jag är snäll och svarar. Så fortsätter de babbla och tillslut "tvingar" den äldre den yngre att bjuda ut mig. Jag som är så korkad och inte kan säga nej i ansiktet på någon som ska stå kvar där en tio minuter säger visst och vi byter nummer.. MEN, jag ger honom inte mitt riktiga nummer och känner mig nu ganska elak för det..
Men något jag inte hajjar.. Jag sa att jag var ifrån Sverige, vilket den äldre hajjade.. Men den yngre började babbla om Schweiz hela tiden istället för Sverige.. Hur svårt ska det vara?

Och nu när jag kom hem såg jag att jag fått min Universal-biljett ifrån Ellen.. BARA en månad senare.  Men det betyder att jag och Frida måste åka dit så fort hon kommer hem ifrån Costa Rica. Och så kollade igenom småmynten jag bara slängt ner i en påse och hittade en 25-centare ifrån Hawaii. Det betyder att jag har 6 månader på mig att hitta 3 stycken. Det kan bli klurigt. Men det ska nog gå.

Köpte med mig en flaska vin hem. Så ikväll blir det vin och någon film..
Om ingen annan vill hitta på något.
Missade ju totalt att det var igår kväll alla svenska band inklusive Danko Jones var i stan, men det gör mig inget.

Idag är det bara en vecka kvar och det ska bli riktigt najs.
Jag längtar.

Nu ska jag ta och hitta på något annat.
Så.

Adjö!

Mätt i magen

Tänkte nästan säga att det var länge sedan jag var här, men.. Det var ju bara i måndags..
Idag har vi haft ett gnällpaket.
Ingen sömn mer än 10 minuter på förmiddagen vilket gjorde det hela till en hemsk dag.
Lyckades också krympa en tröja och ett par short blev superfransiga i kanterna (vilket inte är så jävla hett) så det var en tuff morgon. Lyckades lugna mig lite på eftermiddagen när han faktiskt sov och jag fick en macka av gary när han kom hem ifrån sitt möte. Så lite gladare måste jag erkänna att jag blev.

Ikväll blev det middag på The Counter.
Man bygger sin egen burgare helt efter egen smak och det var mumsigt.
Jag är så onyttigt nyttig. Det blev en sallad med kalkon-burgare och till det en vanilj shake (därav det onytta). Men nu är jag mätt i magen och hoppas på en middag med farbror och faster imorn. haha..

Lördag blir det lugnt..
Iväg och kolla lite affärer..
Skulle vilja gå på krogen på kvällen. En massa svenska band som spelar.
Grejen är dock att jag tänker inte gå själv och jag kommer inte hem.. Så det får bli en hemmakväll istället.. OCH, det tjänar vi pengar på.

Nästa vecka är påsklov (eller vår-lov som de säger här borta) så jag har ingen klass och Shira har ingen skola heller. Till på köpet ska Gary vara borta och det kommer bli en hårt vecka.. Det firar jag dock på lördag med en gaddning. Härligt med andra ord..

Men nu kanske man borde slänga på en film eller läsa lite kanske..
Får se vad som händer. Skriva orkar jag inte göra i alla fall.

Adjö!

Måndag och veckan har bara börjat..

Smått irriterad hela dagen..
Det bråkas och grejas om semester i det här huset och just nu ser det ut som om vi blir själva på en mexico kryssning. Inte mig emot. Men jag hade velat ha med mig Larry också. Men, jag får väl klara mig utan det.

Men annars då?
Helgen gick relativt fort.. Fast ändå sakta.
Kom iväg en timme tidigare till Frida och det var skönt. Så åkte vi och åt mat och sedan åkte vi hem till henne.. Så gjorde vi inte såå mycket.
Lördagen vaknade vi och tog oss iväg till Sunset beach och lite senare på dagen också till Huntington Beach. Skönt att få känna sanden mellan tårna och njuta lite av livet jag faktiskt har här i Kalifornien. På kvällen blev det någon gammal film och senare Wii. Vi sjöng och spelade gitarr tills långt in på natten. Men kul hade vi. Frida styrde också upp lite akrobatik och jag skrattade så jag grät.
Vi drack förövrigt också vin till på köpet.
Söndagen gick långsammare än vanligt. Vi åkte till irvine och spanade runt lite innan jag var tvungen att åka till tåget. Väl hemma hann jag vara en timme innan det var dags att åka iväg och äta kubansk mat med feta familjen. Gott var det.

Idag har jag vart lite duktig och pluggat. Imorn måste jag styra upp resten.
På lördag är det en vecka kvar och jag är taggad.
MEN, en vecka i Costa Rica hade inte heller vart fel och jag hoppas att Frida njuter och tänker på mig när hon ligger på stranden.

Nehe, måste bara slänga in dagens bästa.
När vi var på standen var det någon som hade en drake uppe i luften och jag kläcker ur mig; Det ser ut som en krokodil med vingar..
Tilll svar ifrån Frida fick jag; Det är inte en drake då?
Hur blond får man bli om jag får fråga?
Det roliga var att jag också tänkte tanken; Vad töntigt med en flygande krokodil eftersom att de inte har vingar.. Jaja. vi alla har väl vår mindre smarta sida.. haha..

Nu blir det sängen..
Adjö!

Idag är det fredag!!

Barnet sover gott i sin säng och jag piffar det sista.
Om mindre än en timme är det dags att fly stan hela vägen till Frida.
Ska bli skönt att komma ner dit och se lite annat.

Idag har jag hunnit med en massa..
Både vart till posten och banken och städat mitt rum.
Bra jobbat tycker jag.

Annars händer inte så mycket..
Oj, glömde berätta en sak för er.. Tror jag..
Förra helgen när vi åkte karuseller hade jag med mig en liten axelväska att bara stoppa det nödvändiga i.
Den är köpt i Sverige och jag har använt den ett x antal gånger här sedan jag kom första gången. Men när jag plockade ur sakerna förra helgen så vips ligger det en svensk 10 krona där.
HUR kom den dit? Jag tror minsann nästan att det är tandfen som har spelat mig ett spratt..

Nehe.. Nu ska jag styra upp det sista och se till barnet mitt vaknar.

Hörs på söndag!
Adjö!

Idag är det Tisdag

Idag är en dag då jag älskar min familj här.
Efter middagen blev vi sittandes fram till för en kvart sedan.. och slöglodde på tv.
Hade livliga konversationer och hade trevligt.
Gary gjorde också efterätt till oss flickor och det var riktigt gemytligt för en gångs skull..
Känner att den här sommaren kommer att bli kanon.

Solen har lyst idag också och det var varmare än igår.
Mycket härligt måste jag säga. Dock inte så mycket solning, men det blir det till helgen.

Blir dock ruggigt trött på min klass.. Gary hjälpte mig med läxan om skatt och det hjälpte väl lite..
Men jag måste styra upp projektet innan onsdag nästa vecka.
Får se hur det går. Måste erkänna att den inte var som jag trott.. men å andra sidan behöver jag ju inte göra bra ifrån mig på den.. Men det hade ju ändå vart kul att få ett relativt bra betyg.

Och
, på tal om igenting.
Vi hade en jordbävning här inatt.. epicentrum var ett par mil härifrån och den mätte 4.4
Det hände runt 4 tiden inatt och eftersom att jag sover som en stock märkte jag inte ett dugg. Hoppas dock på lite efterskalv så jag får känna på det. Känns dumt att säga så.. men jag vill kunna säga att jag VET hur det känns inte hur jag TROR att det känns.

Nu ska
jag försöka sova. har haft 25 grader varmt i mitt rum men öppnade fönstret lite och det hjälpte väl sådär.. Nej, men slut på skitsnack.

Adjö!

Det var då själva fan..

Men jag tror väl att jag blir galen på allt vad weebläsare heter.
Chrome har börjat fucka ur då och då så nu har jag helt plötsligt firefox som jag egentligen hatar, men eftersom att det är ruggigt likt chrome så får det väl duga sommarstuga.
Det bästa är att jag nu kan få mellanrum mellan raderna här på bloggen så jag är väl nöjd för tillfället.
Men.
Nu ska ni få slippa höra mig.
Adjö!

Solens varma strålar..

Förra veckan låg jag på top 3 i att klassas som blekast på planeten.
Idag har jag legat ute i solen, en timme runt lunch och en timme på eftermiddagen så förhoppningsvis ligger jag i alla fall på top 10
Måste jag säga att det är heeeelt underbart skönt? 
Så frågade Gary om jag solade för att skryta till er där hemma och jag svarade självklart.
Så sa han att när det blir lite varmare kan vi åka till hans föräldrar och bada i poolen och sola. Låter inte helt fel just nu måste jag säga.

I fredags kom min Frida och det var länge sedan vi sågs faktiskt. Men allt var som vanligt. Efter två minuter här låg vi dubbelvikta i skratt och tårar.
Lördagen var det dags för mitt möte på Magic Mountain och en timme senare än tänkt kom vi iväg och jag ångrar såå att vi inte tagit en egen bil. Men, vi hade det väl okej. Åkte dock bara två berg-och-dal banor varav den ena skulle man stå i. Lite annorlunda måste jag säga. Men vi hade en härlig lunch i solen och sedan var det dags att åka hem.
Kvällen spenderades med Wii:et och marackasen. (idag känns det i armarna)
Och sedan blev det film.

Igår gjorde vi inte såå mycket. Åkte till Burbank och kikade lite och lyckades komma hem med två linnen. Min andra påse med en tunika och ett par shorts åkte hela vägen till OC eftersom att Frida och jag lyckades förväxla påsarna. haha. Lite som en romantisk film. Så till helgen åker jag ner till henne och myser lite innan det är dags för henne att ha det gott i Costa Rica. Som jag är avis!!

Annars är allt bra. Vet att jag vart dålig på att uppdatera men har inte riktigt haft orden.
Idag har jag för att solen gör mig glad.
Nu ska jag väl bädda sängen. Har vart duktig och tvättat så ikväll blir det mys att krypa ner och sova.

Nog med skitsnack.
Adjö!

Hur är det möjligt att vara så seg?

Idag har jag vart så otroligt rastlös och är fortfarande..
Det finns inte så mycket att göra på datorn, läsa har jag ingen lust med och film känner jag inte heller för. SÅ jag borde ha någon att umgås med. Inte för att jag tror att jag skulle vara så social.. Men ändå..

Kom på
en sak idag som jag skulle ha sagt igår..
När jag och Alex var ute på promenad stötte vi på två små ekorrar, den ena jagade den andra fram och tillbaka på gatan..
Han som blev jagad ville uppenbarligen inte bli det så han gömde sig bakom en bil och smet sedan in på en tomt, medans den andra rusade rakt över gatan eftersom att han trodde att han åter försvunnit åt det hållet. Jag skrattade för mig själv där jag gick.
Måste erkänna att det var en ganska luddig förklaring, men jag hoppas att ni förstog för bättre än så blir det inte sålänge ni inte frågar. eller något..

Hur som
helst..
Imorn är det fredag och mitt huvud ville ha fredag idag..
Hade vart riktigt skönt.

Lördag
blir det karuseller. Fortfarande inte ett dugg taggad. Men.. Frida får se till ändra på det.
På tal om henne så känns det som om det var evigheter sedan vi sågs. Det var den 24 feb och det är galet länge sedan. Ska bli kul att få se min darling.

Nehe..
Nu blir det annat.
Snart greys.

Adjö!

Onsdag och provet är över..

Jag tror nästan att jag borde få medalj i slarvfel.
Blev dock inte sååå många idag.. Men jag är fortfarande jäävligt bra på dem.
Hur som helst så gick provet ganska galant. Men som sagt. Slarvfelen var där och tjivades.
Nyss hemkommen och mumsar glass. (den boven som bröt min nagel)
Helgen förutses att bli bra.
Tror dock att Frida kan få det kämpigt att få med mig på alla attraktioner dock.
Men vi ska nog överleva dagen..

Annars är
allt bra.
Ingenting att klaga på. Vill dock att tiden ska snabba på lite så att det blir april. hihi och i maj blir det fallskärmshoppning och förhoppningsvis San Francisco.

Meeen.
Så mycket innehåller mitt liv just nu.
Alltså inget skojsigt.

Men.
. på tal om ingenting.. Kom på en sak.
Idag har jag kommit på en anledning att jag älskar Sverige.
Skatt.
Man får ett papper och om man inte har några saker att kladda ner skickar man ett sms och får förhoppningsvis tillbaka pengar. Men här.. Amerikaner säger jag bara.. Man ska göra huuuuuuuuuur mycket som helst och räkna och spara kvitton ifrån världens uppkomst för att få allt rätt.
Det ska man väl i sverige också, men man behöver ju inte göra så mycket för att det ska bli rätt och riktigt..
Så.. Det är en mycket enklare procedur i sverige..
men..

Adjö!

Usch och fy!!

Jag måste vara årets sämsta student.
Att plugga är inte riktigt min grej..

Lördagen
spenderades i ett galet hollywood. Galet mycket folk och avspärrat på grund av oskars galan.
Men bion fick jag se i alla fall och jag tror själva salongen var bättre än bion. haha.
Medans alla väntade på att sätta sig och filmen skulle börja så var det en man som spelade en massa disney-sånger på en gammal orgel. Riktigt coolt faktiskt.
Filmen var väl rätt okej. Inte som jag trodde, men det beror nog mer på historien.. Tim Burton kan ju inte göra ett dåligt jobb.. Det gäller även för Mr. Depp.
Sedan åkte jag hem i spöregnet och lyckades faktiskt vara duktig och slänga in en massa bilder HÄR!

Så blev
det söndag och mina plugg-planer ändrades lite..
Följde istället med Alex och Shira på musik-klass och sedan vidare till en galleria.
Så jag slog ihjäl några timmar där.. Och inte köpte jag något heller. Det enda jag letade efter var vita bikini byxor till min ursnygga överdel. Men några sådana fanns inte, så det blir att handla online istället.
Mycket smidigare om du frågar mig.
Men sedan blev det en del plugg.. Dock inte såååå himla motiverande med tanke på att oskarsgalan var i full gång och jag var tvungen att ha en avstängd tv för att lyckas få någon typ av koncentration.

Hur som helst..
Provet kommer förmodligen skita sig.. Inte för att det egentligen spelar någon större roll.. Men..
Jaja..

Vad nu då?
Bra fråga.
Snart mat när Alex har somnat. Det är bra, för att jag är hungrig.
I helgen har jag möte och det blir Six Flags som gäller. Frida ska också följa med. Har ju inte sett henne på år och dar känns det som..På tal om det måste jag köpa biljetter och prata med min LCC. Så jag kanske borde styra upp det.

Adjö!

The life we live..

Så var fredagen här igen.
Hittills har dagen vart bra..
Har fått min bikini. Den passade (kanske inte så som jag ville ha den, men jag kan ha den i alla fall) och jag älskar färgerna.. Nu ska jag bara hitta en underdel.
Fick mina skolböcker idag också. Bra, för jag måste plugga i helgen.. Måste läsa typ hundra sidor och memorera skiten också.. BLÄÄ!!
Till kvällen blir det middag med tjocka släkten igen.
En drink skulle inte sitta helt fel.
Idag är det varmt och soligt också och det gillar vi.
Längtar tills värmen är här för att stanna.

Nu blir det något annat.
Adjö!

tisdag

Igår var jag nära på att ta livet av mig eller Alex.
Så farligt vart det kanske inte, men hade någon sagt kom hem nu hade jag packat och åkt.. Han lyckas alltid pricka in att vakna när jag äter och vägrar då somna om.. Tillbaka får man ett hånflin och då hade min bägare redan svämmat över med ett par liter..

Idag har
däremot vart bättre..
Han har sovit bra, lekt bra och vi fick en riktigt middag runt bordet vid en skaplig tid på dygnet.
Men, nyss råkade jag ut för en liten olycka. När jag skulle fuska och smaska i mig lite glass lyckades jag paja min nagel på glassburkens plastkant som satt runt och nageln gick i princip av på hälften. Det bröjade blöda och hälften av den sitter kvar och gör förbannat ont..
Av någon anledning har jag numer börjat bli likblek och nära att svimma när jag gör illa mig.. förstår inte varför..

Annars då?

Klass imorn.. just för tillfället pallar jag det verkligen inte alls, men det blir säkert bättre..
Nu ska jag ta mig lite dajm som tröst..

Adjö!

Det går så snabbt..

Så var helgen redan slut och jag har verkligen inte gjort ett skit..
Fredagskvällen blev lugn och skön. Kinamat och film.. Släckte dock vid halv två för att jag läste ut min bok. Den vill jag förresten gärna se som film. Det känns som en bra rulle..

Lördagen
var det meningen att regnet skulle ösa ner och som det gjorde.. Någon gång där emellan var det faktiskt riktigt fint väder så jag passade på en power walk till banken och satte in veckans lön och sedan kom jag lagom hem igen tills regnet började ösa ner igen. Bra tajmat skulle jag väl vilja säga.
Kvällen spenderades med middag med farbror, faster och farbrors kusin. det resulterade i drinkar och Rock band här hemma hos oss. Så hade gary hyrt OS-spelet till Wii så jag dansade runt på isen fram till ett och sedan kunde jag inte motstå att kolla på Everybody's fine (bara för att jag har väntat på den sedan i vintras) så jag somnade vid halv fyra. Det var dock värt det hela..

Imorse vaknade jag vid elva och samtalade lite på skype och sedan har dagen bestått av läsning. Hade också en härlig session wii-spelande också för att vi bara får ha spelet 5 dagar.
Sedan har jag inte gjort så mycket mer.. Riktigt rolig helg med andra ord..

Inga pengar
har jag spenderat förutom $70 på en bok till skolan som egentligen kostar $160+ usch ja..
Nästa vecka händer inget speciellt vad jag vet.. Ska iväg på Alice i underlandet nästa helg och plugga gärnet.. För på onsdag om en vecka ska jag ha prov.. Usch ja..

Nehe..

Kanske borde styra mig mot toaletten och rengöra munnen och sedan hoppa i säng..
Skulle vara en bra idé måste jag säga.
På onsdag är det en månad kvar.. yeeey!!

Adjö!

RSS 2.0