Det går så snabbt..

Så var helgen redan slut och jag har verkligen inte gjort ett skit..
Fredagskvällen blev lugn och skön. Kinamat och film.. Släckte dock vid halv två för att jag läste ut min bok. Den vill jag förresten gärna se som film. Det känns som en bra rulle..

Lördagen
var det meningen att regnet skulle ösa ner och som det gjorde.. Någon gång där emellan var det faktiskt riktigt fint väder så jag passade på en power walk till banken och satte in veckans lön och sedan kom jag lagom hem igen tills regnet började ösa ner igen. Bra tajmat skulle jag väl vilja säga.
Kvällen spenderades med middag med farbror, faster och farbrors kusin. det resulterade i drinkar och Rock band här hemma hos oss. Så hade gary hyrt OS-spelet till Wii så jag dansade runt på isen fram till ett och sedan kunde jag inte motstå att kolla på Everybody's fine (bara för att jag har väntat på den sedan i vintras) så jag somnade vid halv fyra. Det var dock värt det hela..

Imorse vaknade jag vid elva och samtalade lite på skype och sedan har dagen bestått av läsning. Hade också en härlig session wii-spelande också för att vi bara får ha spelet 5 dagar.
Sedan har jag inte gjort så mycket mer.. Riktigt rolig helg med andra ord..

Inga pengar
har jag spenderat förutom $70 på en bok till skolan som egentligen kostar $160+ usch ja..
Nästa vecka händer inget speciellt vad jag vet.. Ska iväg på Alice i underlandet nästa helg och plugga gärnet.. För på onsdag om en vecka ska jag ha prov.. Usch ja..

Nehe..

Kanske borde styra mig mot toaletten och rengöra munnen och sedan hoppa i säng..
Skulle vara en bra idé måste jag säga.
På onsdag är det en månad kvar.. yeeey!!

Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0