Imorn är det fredag. Yeeey!

Ojoj, bra jobbat andersson!!
Kom 45 min sent till mötet för att jag och Larry hängde på flygplatsen och väntade på hans kusin som var försenad. Kommer till mötet, som min LCC precis avslutade och säger hej, skriver på pappret och sitter mot allas ryggar. Hon försöker få mig att betala för något jag inte ens ätit och till min ursäkt sa jag att jag inte hade några pengar på mig, vilket var sant. Men varför ska jag betala när tre svenska tjejer drog utan att betala och de hade faktiskt tagit del av det hela. Hur som helst. Hur mycket mer kan man hata att göra saker? De hatar säkert mig och jag hatar dem. Fine! Inga problem där inte. Ligger vi på samma våglängd så är det ju lugnt med andra ord.

Annars
är det lugnt.. Har gjort något med min nacke så det gör ont.
Är sugen på pastasallad för min mage kurrar lite, men den åt jag upp idag så inget att göra åt saken.
Min hals börjar göra ont vilket suger, för jag vill inte bli sjuk.. Jag vill ha sol och värme.. Bli brun och ha en massa skoj.
Men nu blir det sängen.
Eller först en macka med nutella.

Adjö!

Onsdag hos Ellen

Dagen idag har vart kanonbra :)
Var och spanade in Ellen. Var riktigt kul.. Var någon brud med ifrån Desperate Housewifes där (eftersom att jag inte kollar på det så har jag inte aning om vem bruden var) och en kille ifrån Greys Anatomy.
Det var snabbt avklarat bara. En enda tagning och sedan var det klart..
Vi vann också års-pass till Universal Studios. Yeey!!

Sedan var
det dags för skola.
Idag gick det ganska bra och jag var relativt med hela tiden. Fick hjälp av trevlig herre bredvid mig när jag bara ville ha svar på vad några siffror betydde och det var som jag trodde.
Nu är mitt huvud helt slut och eftersom att jag kom på att jag inte druckit mer än en milkshake idag har jag en grym huvudvärk.
Men nu är det sängdags!

Adjö!

Så var det måndag idag igen..

Klockan är mycket och jag borde redan nanna kudden.
Istället har jag suttit och pluggat. Fy vad jag vet att jag inte vill tillbaka till det, så snälla alla arbetsgivare som ser där här. Ge mig ett jobb. Jag är kompetent utan utbildning. haha..
Var och köpte mig en bok idag och borde köpa en till egentligen. Men den är fett dyr och jag tror inte jag behöver det än. Om jag måste så får jag väl göra det då.

Nej, nu
ska pengarna istället sparas. Är faktikst skyldig mig själv en hel del eftersom att jag inte fick förra veckans lön och så, men det tar vi den här veckan istället.

Nu är äntligen
en tid bokad, 3 april kommer magen min inte att se ut som den gör längre. Jag kommer för resten av mitt liv få stå ut med ett konstverk. Det känns konstigt och jag är fortfarande i "doubt" (tvivel på svenska?) men det ska nog bli bra. Jag tror jag överlever den striden med mig själv. När vi klev ut ifrån affären pirrade magen, jag kände mig illamående och adrenalinet pumpade och jag kunde inte fatta att jag ska göra det. Det hela ska nog bli riktigt bra.
Nu är det dags att gå och borsta tänderna och sedan hoppa i säng.

Adjö!
Ett grattis i förskott (dock inte svensk tid) till pappa som fyller år. Grattis Grattis!

I've got a feeling

Dagen idag spenderas i Burbank med två biosar (Valentine's Day & Shutter Island) och självklart lyckades jag komma hem lite kläder också. På Ross hittade jag en supersöt tub-topp som jag älskade och kunde bara inte gå därifrån utan den. Så för att fördriva tiden innan bussen gick hem, knallade jag in på Urban och hittade en superhärlig kofta och en söt blus. Så gick jag också ett snabbvarv runt ikea. Inga köttbullar dock, men lite dajm, kexchoklad och batterier lyckades jag ta med mig hem.

Vet ni en sak?

Nu tar tallbarren i armkrok och sjunger på engelska..
Jag har blivit en salladsperson. I sverige hade jag inte minsta tanke på en sallad men det är riktigt gott och relativt nyttigt också. Mumsade i mig en supergod idag ifrån Chipotle och igårkväll blev det middag på El Torito med en maxicansk ceasar callad. Ruggigt gott!

Tänkte mig
att jag skulle kolla på en film, men fastnade med broder min på skype och det gör väl inte så mycket.
Så jag ska nog avrunda här och vara social en stund.

Adjö!

Snart är det fredag

Just nu hatar jag varenda liten sekund av mitt jobb.
Alex sov skapligt, jag tror en timme, har ingen aning om vad klockan var när han började.. Det tog mig 40 minuter och en massa skrik innan pappa kom och "räddade" barnet. Anledningen till gapet och skriket var förmodligen för att han tyckte att jag var dum som inte höll i honom så han kunde somna om. Jag försökte faktiskt, men när han sover med ögonen halvt öppna vet jag att det inte kommer funka. Han gnuggade ögonen HELA tiden och blev tyst och var påväg att somna ett x antal gånger. Men eftersom att han vet att om han gråter lite så plockar mamma och pappa upp honom. Funkar uppenbarligen inte med mig.. Är så irriterad att jag är grymt nära till tårar just nu..

Hur som helst
. Slut på skitsnack.
Började skolan igår. Eller egentligen förra veckan.. men jaa..
Kommer att ha läxa varje vecka och om två veckor ska vi ha prov. Jag kommer vara mest lost någonsin. Det känns också lite läskigt eftersom att man kommer få betyg i den här klassen. Ett B eller C kan jag väl vara nöjd med för ett A kommer jag aldrig komma upp i. Kände mig helt lost igår.
Dessutom måste jag skaffa böcker. Galet mycket kostar dem. Eller den ena i alla fall..
Den billigaste har jag hittat som online-bok vilket är bra. Så nu kan jag göra läxan ifrån förra veckan och den här veckans läxa. Usch, nu vet jag varför jag verkligen inte vill börja plugga igen..
Jag är inte gjord för det.

Innan den
lilla gråtatacken var dagen bra.
Gick till posten efter vår lilla morgon-nap och spenderade galet mycket för att pappa och jonathan skulle få hem sina födelsedagsprester och Jonathans kamera han antagligen ger sig själv i fösedagspresent. Sedan bar det av till stallet och farmor och så blev det Burger King till lunch så jag ska väl vara nöjd antar jag.
Vaknade dock med världens hemskaste huvudvärk. Aldrig känt något sånt förut, men nu känner jag inget alls. Så jag undrar vad det kan ha berott på.
Helgen spenderas väl i ensamhet skulle jag tippa på.
Annars är det ingenting nytt.

Nu ska
jag väl plugga lite..
Försöka vara lite duktig.

Adjö!!

tisdag

Så har dagen redan sprungit över till Tisdag.
Men jag börjar med gårdagen.
Den var så underbart härlig och varm och jag och Alex satt ute en timme och lekte. Han var så söt. Och glad var han hela dagen. Städ-teamet var även här och styrde upp lite och huset blev rensat för att Shira var hemma (det var President's day, vilket gör att man blir ledig) och vi fick nästan till ett lekrum. Lite mer som ska pysslas med, men snart är vi på gång.

Idag har
dagen vart bra. Jag har vart ruggit trött hela dagen och lyckades på förmiddagen med ett paper cut på en kartong och satan vad ont det gjorde. Precis under nageln på fingerspetsen så nu sitter jag med plåster på fingrarna och det suger för de fastnar i tangenterna.
Annars har inte så mycket hänt. Solen kommer ju som vanligt att försvinna till helgen så någon bränna kommer jag inte lyckas få då heller. Så vad helgen har att erbjuda är alltså helt lämnat till ödet.
Tatuering är på G måste jag säga, men behöver någon som ritar den. Pratade med en studio, men de har inte hört av sig om motivet, så någon som kan rita och skulle vilja ha sin konst på min kropp. Feel free och höra av er.
Hur som helst. Tankar på semester kommer och det lutar väl åt Hawaii, men jag vill nog hellre på en kryssning. Man kan se mer saker då känns det som, men varör inte göra båda?

Vet inte
vad det har vart med mitt huvud idag. Bror min lyckades pracka på mig en frågesports-site och där kunde jag ju inte slita mig. Är dock jävligt seg i jämförelse med alla andra som var med och min allmänbildning suger för tillfället måste jag säga.

Smått irriterad
över något jag egentligen inte kan göra något åt.
Så, jag ska väl ta och kila eller något. Tja!

Adjö!

En solig helg och Alla hjärtans dag!

Helgen då? Den tog slut fortare än jag ville.
Fredags tåg jag tåget söderut och hamnade hela vägen hemma hos Frida.
Så åkte vi och köpte lite hårfärg och så fixade frisören Frida till det hela. Vaknade skapligt och tog oss hela vägen till San Diego för att gå på Zoo. Med var också Peggy, en svensk tjej ifrån Fridas grupp.
Vädret var supernajs och varmt. Och dagen var riktigt bra. Ska slänga in en massa bilder på bilddagboken en vacker dag när jag orkar.
En hel massa roliga djur såg vi. Vet inte vilket som var bäst. Pandorna var ju ruggigt söta i alla fall.
Sedan åkte vi hem och fick se en superfin solnedgång.
Väl hemma värmde vi på en Pizza och sedan blev vi så sugna på gott-gott så vi åkte till Target och köpte lite och kollade på film när vi kom tillbaka. Sedan somnade Fridisen ganska snabbt och jag kollade invigningen av OS, men precis som de skulle tänka facklan så var inspelningen slut.. Det var lite snopet så jag får väl kolla om jag hittar det på nätet.

Idag blev
det en tidig hemgång för att jag skulle jobba.
Min päron är fortfarande inte hemma, de njuter av en barnfri kväll med middag och bio. Så jag har myst med Boo hela kvällen. Så nu sover den lilla.

Har också
styrt upp bloggen lite som ni kanske ser.
Lite roligare än den andra som faktiskt har vart designen i ett och ett halvt år. Galet skulle jag vilja säga.
Nästa helg blir det förhoppningsvis lite solning som står på schemat.
Annars händer inte allt för mycket.
Nu ska jag återgå till filmen jag spanar på.

Adjö!

Äntligen Fredag igen

Boken är äntligen slut!!
Three cups of coffee
Det tog mig kanske fyra månder, men den sista månaden har det mesta lästs och jag måste erkänna att jag fått helt andra perspektiv på livet. Att vara här och se Amerikas krigs-politik på ett annat sätt än ifrån Sverige och sedan läsa den där boken om Afganistan och Pakistan gjorde mycket.
Man inser faktiskt att det mesta kan lösas utan våld och jag undrar dock fortfarande varför de amerikanska trupperna är kvar där borta.

Men hur som helst.
Dagen har vart bra.
Snart bär det av till min Frida.
Ska bara hämta veckans lön på en papperslapp och sedan är det väl dags att kila.
Ikväll blir det tillsnyggning av håret som gäller. Min hemska utväxt ska bort och kanske blir mitt underhår en aning rödbrunt. Vi får allt se vad som händer.

Annars är
allt bra.
Alla har vart glada och snälla.
Men.. Ha en bra helg!

Adjö!

Solsken gör något med kroppen..

Är egentligen sovdags, men jag måste bara slänga in ett inlägg om dagen.
Den har vart sååå skön.
Solen har lyst och temperaturen har vart sådär skön. Inte för kallt men absolut inte strandväder. Men en promenad lyckades vi med och vi hann också gå till posten.
Sedan packade vi in oss i bilen, åkte och köpte lunch på Panera Bread och sedan bar det av till Shiras skola o Hollywood bergen.. Där hängde vi en stund och visade upp Alex en sväng, vilket var vårt syfte och jag och Gary delade på en cupcake vi hade med oss. Gott? Kan ni skriva upp att det var.
Och Frida.. Vi ska dit och köpa. Bara så du vet. Nästan lika bra som Georgetown cupcakes.

Sedan kom
vi hem och Alex fick sig en liten tupplur.
Jag gjorde väl inte allt för mycket under den tiden.
Borde ha läst.. Mitt mål var ju att jag skulle läsa ut boken till imorn och det kanske jag hinner, bara 30 sidor kvar, men jag har mycket att göra imorn med. Måste tvätta, duscha och sedan ska jag iväg till min Frida.
Det blir San Diego på lördag vilket kan bli riktigt kul.
Det blir också hårfärgning igen. Måste styra upp den underbara utväxten.

Gjorde
för övrigt köttfärssås igår. Mumsigt gott blev det och det blev även min middag idag.
Inte helt fel med andra ord.
Nu är det dags att sova.

Adjö!

Fusk

Igår fick jag in Wii:et i mitt rum så nu spelas det för fulla muggar här.
Och idag har det hänt en hel del massa i detta hus, vi är numer barnsäkrade.
Och jag hatar det!

Vi har grindar
hit och dit på alla möjliga onödiga ställen och spärrar i diverse kökslådor.
Blir man galen? Svar ja. Det är väl bara att lära ungen att han inte ska vara där..
Måste dock erkänna att grinden vid köket är ganska skön, för då vet man att han inte kryper omkring någon annan stans. Men jag menar.. Ett lekrum skulle sättas upp på jullovet och inget har hänt än. Så han får väl krypa då. Sedan att han blir svartare än svart än en helt annan sak också. Dags att städa kanske?
Det bästa av allt är dock att jag har fått en soffa i mitt rum.
En soffa som är så stor att jag inte alls vet vart jag ska ha den.
Jag hade en plan, men den inkluderade inte att soffan var så stor som den sket sig liksom.
Men det är i alla fall skönt att ha något att sitta i istället för på golvet.

Idag skulle
jag ju också ha min första klass. Men jag skolkade.
Åkte faktiskt dit, men väl där var mitt minne totalt borta och jag visste inte vilket nummer det var på lokalen och ingen fanns det att fråga. Det var en tom korridor med folk som kom gåendes och visste precis vart de skulle. Jag pallade inte springa runt och leta mer så jag ringde Gary och åkte hem.
Måste erkänna att det var ganska skönt.. Men kanske dumt gjort av mig.
Men det blir nya tag nästa vecka och jag mailade faktiskt läraren. Sa dock att jag var sjuk. Men lite kan man väl i alla fall få ljuga.

I helgen
blir det att fara till OC. Vädret ska vara på topp och det gillar vi.
Inplanerat var en mani- och pedikyr för att pyssla om oss själva, men då var det tänkt att det skulle regna också. Istället, nu när vädret verkar bli bra så är det halvplanerat att vi åker på en liten tripp till San Diego för att gå på Zoo. Det gillas!
Dock måste helgen avslutas snabbare än tänk i och med att det är den speciella kärleksdagen och mina två päron vill ut. Eller hon vill och han följer med för att vara snäll fick jag klart för mig idag. Han rynkade på näsan och verkade tycka att det är onödigt och jag kan inte mer än att hålla med.

Nehepp..

kanske dags att lägga huvuet på kudden och vara söt och snäll några timmar.
Så.. Vi hörs!

Adjö!

anledningen till att jag inte kan göra radbyte och istället fyller i bokstäverna där jag vill ha det är att jag inte kör med firefox eller explorer och det råkar suga för tillfället. Bara så ni vet!

Ny vecka, nya tag

Dålig uppdatering på den här delen av mitt liv.
Har inget att säga tror jag och igår ville inte fingrarna skriva när jag försökte.

Gary kom
just innanför dörren efter en och en halv vecka utanför dessa väggar.
Känns bra på något sätt att han är tillbaka.
Då blir allt som vanligt igen.

I helgen
var min underbara Frida här. Blev en bio och god mat som vanligt och minimal shopping. Det enda som inhandlades var en liten söt väska till min nya fina kamera. Så när hon åkte hem igår blev det Super Bowl och vinst för New Orleans Saints! Det var kul för dem eftersom att det var första gången de kommit till final på 46 år eller vad det är.

Dagen idag
har vart bra. En relativt glad Alex och en solig dag har gjort det hela bättre än vanligt. Som jag saknar solen som ger oss värme. Betalt brors kamera har jag också gjort och glömde ringa till DMV gjorde jag också.
Det får vi styra upp imorn och då ska även min klass betalas online. Så på onsdag är det dags att inta skolbänken igen. Kan bli ganska intressant måste jag säga.

Nehepp..
Nu har jag nog ingenting mer för tillfället. Mitt huvud är trött och jag hejjar på för att snart få gå och sova. Kanske en film skulle sitta bra nu? Japp, jag tror minsann det.

Adjö!

Papparazzi med ny kamera

Mitt huvud har hela tiden tänkt sig att det är fredag..
Det gör mig ledsen för att det betyder att jag måste vänta en hel dag på att Frida ska komma..
Men, dagen har ändå innehållt någonting spännande..
Fick hem min kära kamera idag (och jag mitt klantarsel läste ju inte ordentligt så att den är ju beg. men som ny.. what ever.. Orkar inte krångla och funkar gör den och det är inga repor eller något).
Har tagit några kort och lite film..
Har dock inte spanat på bilderna i datorn än, men det ska nog vara bra..<BR>
Jag är trött idag..
Blev inte mycket till sömn inatt..
Somnade runt 2, antagligen för att jag hade en suverän morgon..
Men.. Då får nattsömnen lida..
Och så snurrade framtidsplaner i mitt lilla huvud också..
idag myste vi lite på morgonen igen, men är fortfarande trött och det är väl ändå positivt för då somnar jag förhoppningsvis skapligt ikväll..
I och med att jag fick kameran har jag vart duktig och städat i min lilla "elektroniklåda" jag råkar ha. Och när jag ändå var på organiserings-humör fick bild mapparna sig en omgång och blev uppstyrda.
Ganska skönt måste jag säga..
Har också slängt ut bilder på Bilddagboken. Mycket bra jobbat av mig måste jag säga..
Annars är allt bra..
Men nu kurrar min lilla mage, så det är dags att styra upp någon middag.
Adjö!

Så var det februari..

Jisses, här var det länge sedan jag var..
Så mycket har väl inte hänt sedan dess..
Idag är det onsdag, mitten på veckan och min sista dag i skolan..
Dock oroar jag mig över mitt bevis på att jag tagit klassen..
Och, med tanke på att det är sista dagen idag..
Men det ska nog fixa sig, jag har ju faktiskt hela våren på mig..
Till helgen kommer Frida och tittar in och planerat är en bio..
Och.. Något gott att äta någonstans..
Vad är inte riktigt bestämt.
Regnet ville dock välja att hålla sig borta i veckan och komma till helgen vilket suger.
Jag är glad att det inte regnar just nu, men jag menar.. hellre det än på helgerna..
Annars händer inte så mycket just nu..

Igår satte jag in en massa bilder, typ 300 stycken i album och kom på att jag missade att beställa några, så jag har pysslat om några av dem.. så jag har väl att göra lite ikväll också.. Måste skriva till alla de där bilderna också.. det kan ju ta ett tag..
Imorn kommer min kamera.. Yeey me!
Vad är grejen med blogg.se? Varför trycker de ihop texten för? Miss där..
Nu verkar mitt barn vakna.. Dags att kila med andra ord.

Adjö!

Så var helgen slut igen..

Något nytt och intressant har inte inträffat sedan igår kväll..
Dagen idag har spenderats i mysbyxor i soffan med en bok i händerna.
Ja, jag äntligen fått mig ro att läsa min bok. Den blir bara bättre och bättre tro det eller ej.
Har vart själv idag med och det har väl kanske inte vart det mest uppmuntrande jag har vart med om. Dock är det ganska skönt när det är lugnt och tyst i det här huset.. Händer inte allt för ofta.
Borde kanske ta en sväng och styra upp designen här på bloggen som jag sålänge lovat..
Men, lika snabbt som inspirationen kommer försvinner den..
Så jag vet inte..
Jag håller tummarna för att veckan som kommer ska gå fort fort..
Det är nämligen sista veckan med min engelska vilket ska bli ruggigt skönt och på tal om det måste jag ringa min LCC. Kanske skulle passa på att göra det nu då när jag ändå inte har något vettigt..
Ligger bara och väntar på att min pommes i ungnen ska bli klara så de kan avnjutas med lite bärne.
Hur som helst..
Nästa helg ska det regna igen. Jag som hade hoppats på lite strand-besök, men så blir icke fallet antar jag.
Får väl vänta ännu en helg med att visa min härligt bleka kropp för världen. haha..
Måste ta och styra upp en bikini också, men även där lyckas problem uppstå..
nehepp..
Söndagen börjar lida mot sitt slut.. inte än kanske, men snart så känns det som..
men
Adjö!

RSS 2.0